Jun 18, 2012

CONCURS IRON SKY/INVAZIA - INCHEIAT


Stimați cititori, concursul s-a încheiat! Vă mulțumesc pentru implicare și vă invit călduros să participați și la următoarele concursuri! Cu siguranță vor mai fi și altele!

Așadar, câștigătorii a 2 invitații duble la Iron Sky/Invazia sunt: Adriana Mihăilescu și Andreea Lazar.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca Trisk și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la filmul IRON SKY/INVAZIA, ce pot fi folosite pe data de 24 iunie (duminică), în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Regia: Timo Vuorensola

Cu: JULIA DIETZE, GÖTZ OTTO, CHRISTOPHER KIRBY, TILO PRÜCKNER, STEPHANIE PAUL, PETA SERGEANT, UDO KIER

În ultimele zile ale celui de-al doilea Război Mondial, participanţii la un program spaţial secret al naziştilor scapă de distrugere evadând pe partea întunecată a Lunii. Timp de 70 de ani, naziştii construiesc în cel mai mare secret o fortăreaţă spaţială gigantică, cu o flotă imensă de farfurii zburătoare. Nu peste mult timp, această armată de neoprit va porni înspre Pământ, vestind întoarcerea triumfătoare a celui de-al Patrulea Reich!

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:



1. Să deveniți fan Cinemateca Trisk, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii Trisk, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: De ce doriți să vedeți acest film? ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 22 iunie (vineri), la ora 16:00, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!