Nov 28, 2012

CONCURS RISE OF THE GUARDIANS/CINCI EROI DE LEGENDA - INCHEIAT

Stimați cititori, concursul s-a încheiat! Vă mulțumesc pentru implicare și vă invit călduros să participați și la următoarele concursuri!

Așadar, câștigătorii a 2 invitații duble la animația Rise of the Guardians/Cinci eroi de legendă sunt: Loredana Marin Megelea și Emil Călinescu.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!



 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Premiul constă în 2 invitații duble la animația Rise of the Guardians/Cinci eroi de legendă, regia
Peter Ramsey, ce pot fi folosite pe data de 2 decembrie (duminică), în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Voci: Chris Pine, Alec Baldwin, Hugh Jackman, Isla Fisher şi Jude Law

CINCI EROI DE LEGENDĂ este aventura spectaculoasă care spune povestea unor eroi cu aptitudini ieşite din comun. Când lumea e ameninţată de Pitch, un spirit diabolic, cinci eroi de legendă trebuie să-şi unească forţele pentru prima dată ca să protejeze speranţele, credinţa şi imaginaţia copiilor din toată lumea.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:
1. Să deveniți fan Cinemateca Trisk, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii Trisk, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Care este animația dvs. preferată de la Dreamworks și de ce? ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 30 noiembrie (vineri), la ora 12:00, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!